Translate Milfy!

woensdag 25 november 2015

Het nieuwste jongerenwoord is...

Wilt u de blits maken bij uw puberkind? Bent u leraar op een middelbare school en wilt u even laten zien dat u heus wel weet waar ze het over hebben? Wij hebben de oplossing. Wij kennen namelijk de nieuwste ultrageheime jongerenterm-deluxe. Ook weten? Verder lezen na de breek.


Komt 'ie dan: de nieuwste jongerenterm is: netflixen en chillen (afkomstig, hoe kan het ook anders, uit het Engels: Netflix and chill). Nu denken jullie natuurlijk: wat is daar nou nieuw aan? Dat betekent toch gewoon serietje kijken en ontspannen? Neenee, naïeveling, de term heeft bij jongeren een duidelijke bijbetekenis gekregen. Als je gaat netflixen en chillen met iemand, dan ga je seks hebben, met Netflix op de achtergrond. Ja mensen, jongeren denken maar aan één ding, en aangezien ze over dat ding niet met hun ouders willen praten, hebben ze daar natuurlijk een eufemisme voor bedacht. QED.


Nou, lezers? Kenden jullie 'm al? Zo ja, dan ben je vast een jongere en/of een 9gag'er: de site met memes waar wij onze jongerentaalkennis vandaan halen. Of heb je het elders opgepikt? Wij horen het, zoals altijd, graag. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten