Translate Milfy!

donderdag 30 juli 2015

De Grote Milfje Zomer Foto Taal Wedstrijd Toestand

De zomer is in volle gang (het weder nietwederstaande), en dus gaat Milfje eventjes met reces. Maar niet getreurd: de hele zomer lang mogen jullie allemaal lekker meeparticiperen, en wel in de Grote Milfje Zomer Foto Taal Wedstrijd Toestand!De afgelopen tijd hebben wij het goede voorbeeld gegeven op Facebook: vrolijke foto's van opvallende taalverschijnselen die we tegenkwamen op vakantie. Bijvoorbeeld over de "juiste" uitspraak van quinoa, over malle namen van kermisattracties, en over internationale kakkerlaknamen. Zoals men van ons gewend is, is dit wederom een positieve wedstrijd. We zijn op zoek naar vrolijke, mooie, grappige vakantiefoto's met interessante taalverschijnselen: voor Taalvoutjes is al een andere leuke site.

Ga dus lekker op vakantie, maak foto's van de mooiste taalfenomenen, en post ze op onze Facebook en/of Twitter (@MilfjeMeulskens). En waar doen we het allemaal voor? Nou, voor een PRIJS natuurlijk! Wat is er voor betere prijs voorstelbaar dan het boek Taaltoerisme? Geschreven door onze gewaardeerde collegablogger, Gaston Dorren, die een exemplaar van dit schitterende taalvakantiereisboek beschikbaar stelt. 
Insturen kan tot 1 september. Dan buigt een vakkundige jury, bestaande uit Milfje Meulskens en Gaston Dorren zich over de inzendingen, en zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Succes, fijne vakantie en veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten