Translate Milfy!

vrijdag 23 november 2018

Een nieuw erotisch verhaal van Milfje!

Ooit, lang geleden, toen we nog niet eens een blog hadden, begonnen wij onze vruchtbare samenwerking met het schrijven van taalerotische verhalen. Geïnspireerd door het geweldige verhaal 'Alle begin is moeilijk' van Bob den Uyl (#neverforget), en door de tomeloze rijkdom van het erotisch jargon togen we aan de slag. Al snel wendde onze steven zich meer richting schrijven over taal, en raakte de taalerotiek op de achtergrond. Maar toen we onlangs deze taalerotische wedstrijd zagen langskomen werden we toch zó geprikkeld dat we weer aan de slag gingen. 

Tot onze verbijstering hebben we niet gewonnen. Dat kan alleen maar komen door een gebrek aan humor. Nou ja, dan maar zo. Zonder veel ADO: om de vrijmibo wat op te seksen keert Milfje terug tot haar roots met heur eerste erotische verhaal in 6 jaar: veel plezier. En mochten jullie willen doneren zodat wij tóch die 'overnachting in een Royale kamer' kunnen doen, dan staan we daar zeker voor open! 

Afwisselend is het campingleven

Flaaf wist het zeker. Dit was geen kalverliefde, geen liefde op het eerste gezicht: dit was amour fou, waanzin, een ziekte die uit al zijn poriën braakte. Kijk die callypigische schoonheid daar zitten, haar achterste als een kapseizend slagschip uit het rieten tuinstoeltje gutsend. Flaaf dacht niet aan zijn relatie: ouwe glimpieper als hij was moest en zou hij haar bezitten.

Quasinonchalant schuifelde Flaaf onder zijn luifel vandaan, en slenterde kunstfluitend langs de strakke, vochtig-glinsterende De Waard van Majella, het subject zijner begeerte. Zij, altijd pro-doppie maken tijdens het glamping, was direct geïnteresseerd. “Hee hunk!” stroopsmeerde ze zoetgevooisd. “Zin in een natje en een droogje?” Flaaf veinsde peinzende verrassing, maar de koepel in zijn broek verried hem. “Met zo’n appetijtelijke deerne? Natuurlijk!” hijgde hij met Hollandse directheid.

Zonder treuzelen zetten ze zich aan de borrel. Vanaf de eerste slok Chardonnay was de lucht zwanger van die andere daad: dit Bourgondisch voorspel was duidelijk alleen pro forma. Inderdaad was de laatste borrelnootkruimel nog niet op, of het stel dook de oerdegelijke tent van Hollandse makelij in. Het zomerse weer, de alcohol, de frisse naaldboslucht – de hitsigheid kende geen grenzen, en spoedig was het Aerobed waarop Flaaf en Majella lagen niet het enige wat klotste. Na enige horizontale voorbereidingen richtte Flaaf zich op, en drukte zijn knieën in het rubber, Majella’s torso zinneprikkelend omhoog doen bewegend. Zijn met geitenoog getooide priaap wees recht op haar bermudadriehoek. "It giet oan", fleemde polyglot Flaaf goedmoedig.

Zonder dralen stootte hij teder zijn roede in haar behaarde zouterik. Wetende dat slechts 20% van de vrouwen een orgasme bereikt door vaginale stimulatie, vergat hij ook haar genotsparel niet: met heupen en vingers bouwde hij een polyritmisch contrapunt op. Ook Majella zette haar beste beentje voor, en kietelde stout Flaafs perineum. Al snel kon de hele camping, van openluchtzwembad tot bezoekersparkeerplaats, meegenieten van een welhaast Wagneriaans koor van wellust en verrukking.


Flaaf, wetende dat hij dit niet lang vol zou houden, ontkoppelde zijn trekhaak en verplaatste zijn gewicht, waardoor Majella pardoes van het luchtbed rolde. “Hoe nou, bruine koe?” verbaasde zij zich kalmpjes. “Even wat hulptroepen inschakelen schatje!” Majella zag het al: haar vrijer had haar benwaballen ontdekt. Balletje voor tantaliserend balletje duwde hij elegant in haar genotsgrot. Bij iedere bol voelde Majella haar genot opstapelen, en toen hij opeens het hele snoer weer naar buiten trok, brak er een zondvloed los waar Noach bleek van zou wegtrekken. Jodelend van lust onderging Majella een minutenlang valleiorgasme.

Flaaf schroomde intussen niet, en stouwde niet alleen zijn puddingbuks weer in Majella's foef, maar propte ook meteen zijn hele vleespakket, ballen en al, bij haar naar binnen. Majella schoot overeind, als door een zwaargeschapen wesp gestoken. "Wat... ik... huh... wat doe je?" oreerde ze welbespraakt. "Plompzakken baby!" riposteerde Flaaf eloquent. Maar van die polonaise aan haar lijf was het schuchter-vrijgevochten paardenmeisje niet gediend. "Van me af!" fulmineerde ze terughoudend. En zo stond Flaaf weer buiten, naakt op penisring na.

Ach, hij zou zichzelf nog weleens afkarnen. Afwisselend is het campingleven...


2 opmerkingen:

  1. "de koepel in zijn broek" was dus een koepeltent.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grappig dat je dat eruit pikt, daar had inderdaad nog best een woordgrapje bijgekund. Maar ach, de dichtheid is al behoorlijk hoog dunkt ons.

      Verwijderen